تعریف دیجیتال مارکتینگ

برای دستیابی به تعریفی درست از واژه “دیجیتال مارکتینگ” یا بازاریابی دیجیتالی نخست لازم است به تعریفی جامع از بازاریابی دست یافت . با گرته برداری از تعاریف گوناگونی که صاحب نظران عرصه علوم کسب و کار از بازاریابی ارائه نموده اند اگر بدنبال جامع ترین و کاملترین تعریف باشیم میتوانیم به تعریف آقای فیلیپ کاتلر پدر علم بازار یابی نوین در این مورد اشاره کنیم که بازاریابی را چنین تعریف نموده است : ” بازاریابی فعالیتی انسانی در میان گروهی از انسان ها است که سعی دارند از طریق فرآیند مبادله، نیازها و خواسته های یکدیگر را تامین کنند.” بر اساس این تعریف نخستین گام برای تأمین نیازها و خواسته های بشر می تواند شناسایی درست این نیازها و خواسته ها در موقعیت های گوناگون باشد و پس از آن طراحی روشی ساده برای برآورده کردن نیازهای شناخته شده است، بصورتی که هم هم فرد صاحب نیاز و هم برآورده کننده نیاز با کمترین دشواری از مبادله با یکدیگر منتفع شوند.

در این راستا با در نظر گرفتن ورود انسان به عصر دیجیتال و فضاهای مجازی شاید یکی از مناسب ترین مکانها برای شناسایی نیازهای بشر امروز عرصه فضای مجازی و دیجیتال باشد؛ چراکه دراین عرصه و فضا است که انسان امروزی بطور ناخواسته گرایشات، تمایلات و نیازهای خود را در بطن جستجوهایش در فضاهای رسانه ای دیجیتال اعلام می کند وهمین موضوع باعث شده تا صاحب نظران علوم بازاریابی به فکر تعریف بازاریابی دیجیتال بعنوان شاخه ای جدید از این علم باشند.

اهمیت دیجیتال مارکتینگ:

بشر امروز تنهاترین گونه از نوع خودش در تمام اعصار گذشته است؛ بسیاری از انسانها بجای حضور در تجمعات مرسوم و سنتی ترجیح می دهند محتواهای علمی اقتصادی سیاسی و حتی شخصی ترین امور خود را در فضایی جستجو کنند که دیگران در آن فضا تنها بصورت مجازی و غیر واقعی حضور دارند ودلیل این امر می تواند عدم تمایل انسان امروزی به حضور مستقیم دیگران در قلمرو خودشان باشد ! شاید این موضوع از دیدگاه اندیشمندان علوم انسانی و اجتماعی با روحیه اجتماعی زندگی کردن بشر سازگار نباشد و وابستگی بشر به فضای مجازی در این حد و اندازه گاهی نگران کننده هم به نظر برسد اما پذیرش این واقعیت نیز برای استفاده بهینه از فرصتهای جدید و نوظهور بمنظور برقراری نوع جدیدی از ارتباطات و مبادلات بسیار حیاتی است. انسانها در تنهایی و خلوت فضای مجازی نیازهای خود را بی پرده تر دنبال می کنند و همین امر می تواند برای شکارچیان فرصتهای مبادلات کالا و خدمات جذابیت زیادی ایجاد نماید.

عرصه های بازاریابی دیجیتال:

هر جا که نام فضای مجازی و دیجیتال را با خود یدک می کشد بی گمان دارای پتانسیل بالایی برای شکار نیازها و خواسته های عده ای از انسانها است که در آن فضا مشغول فعالیت و یا بررسی محتواها هستند . انواع و اقسام فضاهای مجازی و رسانه های دیجیتال با رنگ و بوهای متفاوت سرگرم جذب مخاطبان هستند و در هر ثانیه چندین میلیون کاربر فضای مجازی بین این رسانه ها در حال جابجایی هستند. فیس بوک – اینستا گرام- تلگرام- لینکداین- یوتیوب- واتساپ و بسیاری دیگر از رسانه های مجازی تنها بخشی از عرصه های موجود فضای مجازی هستند که هرکدام با قابلیت های منحصر به فرد خود می توانند محیطی مناسب برای فعالیت بازاریابان دیجیتالی را فراهم نمایند.

خدمات راهگشای گروه تبلیغاتی جیرافیس در بازار یابی دیجیتال:

گروه تبلیغات و برندینگ جیرافیس با ارائه خدمات متنوع تخصصی در زمینه دیجیتال مارکتینگ نظیر: طراحی وبسایت – طراحی صفحات در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و … ، پشتیبانی و بروز نگه داشتن درگاههای موجود در فضای مجازی وتولید محتواهای ناب متناسب با کسب و کارهدف در زیر مجموعه های بازاریابی ، فروش، تبلیغات و برندینگ می تواند آغازی مطمئن برای حضور سازمانها یا صنایعی باشد که تمایل دارند با حضور در فضای مجازی و دیجیتال فرصت جذب و نگهداشت مشتریان خود را در مقایسه با روشهای سنتی چندین برابر افزایش دهند.

اسلاید قبلی
اسلاید بعدی